Her er en lille samling af link, jeg selv har glæde af.

Kvinfo har en af de bedste sider om køn og ligestilling. De har bl.a. lavet en side, hvor de samler viden om forskellige temaer.

Danmarks Statistik har en afdeling med tal på ligestillingen inden for arbejdsmarked, uddannelse, politik osv. Her er en pjece fra 2015, hvor de i anledningen af 100 året for kvinders valgret sætter tal på ligestillingen (eller manglen på samme) I Danmark.

Alt for mange tror, at man ikke må snakke om sin løn. Læs § 2a i Ligelønsloven. Det må man gerne og med hvem, man vil!

Kvinderådet er en paraplyorganisation, så her er en hjemmeside med bred information om ligestilling.
Dansk Kvindesamfunds hjemmeside.

Dannerhusets hjemmeside er fyldt med information for den, der gerne vil have mere viden om vold.

Ligestillingsministeriets side indeholder en del god information.

Ligebehandlingsnævnet behandler klager over forskelsbehandling på grund af køn, etnicitet, alder, seksuel orientering osv. De har en database, hvor man kan søge de nævnets afgørelser.

Skal du en tur til Aarhus, så læg vejen forbi KØN – Gender Museum Denmark. De har mange fine udstillinger og en rigtig hyggelig cafe.

Er du nysgerrig, så tjek statens lønoverblik, hvor du kan se, hvad de forskellige grupper tjener. Bemærk, at der nederst er flere faner, bl.a. en som viser den kønsopdelte statistik.

Amerikanske Deborah M. Kolb har skrevet en række bøger om kvinders rolle ved forhandlingsbordet. Nu har hun også lavet et site, hvor hun reflekterer over mange ting, fx Donald Trumps betydning for kvinder.  

Skal du have et nyt logo eller i det hele bare bare have solgt dit firma bedre, så prøv min yndlingsgrafiker